KRISZTUS HARCOSAI FÉRFI TÁBOR

Jelentkezés a 2023-as ŐSZI táborra!

Hívunk az őszi táborunkba, ahol három napon át fizikai és lelki megmérettetést valósítunk meg egy kemény, férfias környezetben.

A tábor ideje: 2023.09.1-3.

Helyszín: Kadarkút

Jelentkezési határidő: 2023.07.30.

A tábort 18-55 év közötti férfiaknak, maximum 24 fő résztvevővel + 5 fős stábbal 3 nap időtartamban.

A tábort nem a megszokott, otthonos környezetben valósítjuk meg. A tábor ideje alatt, minden program és feladat szervezetten, feladat specifikusan kerül végrehajtásra. Esetenként keményebb fizikai megterhelést jelentve, mint amit eddig talán tapasztalt a résztvevő. A három nap alatt lesz lehetőség a bajtársiasság kialakítására, a lelki élet gyakorlására, a rászoruló emberek bátorítására – támogatására, és evangelizálásra egyaránt. A tábor ideje alatt a résztvevők és a tábor vezetők között a magázódás az elfogadott kommunikációs forma.

A tábor mottója „Itt az ideje az ébredésnek, és ezért legyél mindig készenlétben!!! „Képezni magad, csapatban dolgozni, problémát elhárítani, szemléletet változtatni, vezetni, felelősséget vállalni, elcsendesedni, megpihenni, engedelmeskedni, tanulni, figyelni, fizikai kondíciódat javítani, másokat támogatni, a szükségben lévőket-segíteni-adományt gyűjteni/osztani, evangelizálni stb.”

Jelentkezés menete:

Töltsd ki az alábbi űrlapot! A további teendők e-mailben fognak érkezni, de az egyszerűség miatt alábbi is olvashatóak.

A táborba történő jelentkezéshez szükségesek a lentebb támasztott követelmények megléte. Ezen kritériumok teljesítése még nem jelenti az automatikus felvételt a táborba.

  • A fizikai felmérő lapon ismertetett mozgásmódok teljesítése és leigazolása (nem kötelező, de ajánlott).
  • Egy rövid motivációs levél, amit a levélnek tartalmaznia kell: a neved, gyülekezeted, korod, esetleg szolgálatod és a motivációdat, hogy miért szeretnél jelentkezni.
  • Az 1Kor 16,13-14 alapján készíts egy 1, maximum 2 oldalas összegzést, hogy számodra mit jelent ma férfinak lenni.
  • 2 ima téma amiért imádkozhatunk a táborban (a férfiak megerősítése a cél)
  • A meghívott barátod számára csak a fizikai felmérő és a motivációs levél kötelező!

Ezen feltételek megléte után a táborvezetés egy szelekciós válogatást tart, és akit alkalmasnak talál annak megadja a lehetőséget a táborban történő részvételre. Tehát a jelentkezés nem jelenti az egyenes ágon való bekerülést a táborba. A döntésünkről tájékoztatást küldünk mindenkinek.

A dokumentumokat a lentebb található e-mail címre kell elküldeni!

Tábordíj: 35.000 Ft. Az ár tartalmazza az étkezések és a szállás költségeit, illetve a tábor kijelölt területeinek a használatát (közösségi helyek, sporteszközök, sportpályák).

Kérjük a gyülekezeteket amennyiben mód és lehetőség van a táborozókat anyagilag is támogassák tábordíj, és az útiköltség vonatkozásában.

Jelentkezési határidő: 2023.07.30.

A jelentkezés pozitív elbírálásáról a táborvezetés válasz e-mailt fog küldeni, és ezen értesítésnek megfelelően a tábordíj befizetéséről díjbekérőt fogunk küldeni.

Egyéb információ: Filó László
Tel: +36-30-267-8634

Fizikai felmérő lap letöltés (Ezt majd kitöltve csatolni a kell az alábbi űrlapban.)

info@krisztusharcosai.hu

+36 30 267 8634

7530 Kadarkút Vótapuszta

Táborvezető: Filó László

5

Főoldal

5

Rólunk

5

Kapcsolat

5

Jelentkezés

© 2022 KRISZTUSHARCOSAI.HU | MAGYAR PÜNKÖSDI EGYHÁZ |IMPRESSZUM